Roan

Dit is de lay-out van de Clash of Clans basis van Roan. Roan heeft het Stadhuis relatief snel naar een level 7 geupgraded. Het Stadhuis staat in het midden van het dorp geplaatst en het Clankasteel staat dichtbij ter verdediging.

Clash of Clans Nickname: Roan
Stadhuis level: 7

Lay-out Roan - Clash of Clans

En wat vinden jullie van deze lay-out? Geef je opbouwende kritiek in de reacties en help elkaar beter worden.

Wil je jouw lay-out ook terugvinden op deze site? Lees dan de pagina Layouts voor de spelregels en het emailadres waar je het naar toe kan sturen.

9 antwoorden op “Roan”

 1. Je hebt je Stadhuis veel aandacht gegeven en het is goed om te zien dat je al op level 7 zit. Maar hierdoor lopen je verdedigingswerken en je muren behoorlijk achter. Ik zou de komende tijd veel tijd & goud steken in het upgraden van je kanonnen, boogschutterstoren, muren enz.

  Een vervelend klusje, maar je kan het beter nu doen want anders word je weggevaagd bij elke aanval…

 2. Het is niet slim om je stadhuis zo snel te upgraden, mede omdat alles nog achterligt, je krijgt minder buit bij je aanvallen en zal altijd geheel weggevaagd worden! Tip: upgrade alles tot z’n max rn dan pas je stadhuis uppen!

 3. my je hebt gelijk eerst alles uppen tot het max maar wel een mooi dorp zal ook eens proberen

 4. Roan

  De goudmijnen en kluizen elixir tanks en pompen zal ik eerst maxen daarne het stdhuis

 5. buitenste mortieren omwisselen met de tovenaarstorens, en tesla omruilen met duiter elixirtank. Je mortieren doen uiteindelijk meer schade dan de tovenaarstorens als ze wat langer heel blijven. Als de tesla dichter in de buurt van het stadhuis staat beschermt hij die beter, terwijl hij aan de andere kant nog de duister elixir tank net zo goed dekking geeft.

  Qua lay-out van de muren vind ik het wel heel goed gedaan, alleen zoals al is gezegd wel je wapens en muren snel uppen.

 6. *facepalm* erg slecht voor town hall 7 upp je muren kannonen enzo en gebruik je gebouwen als opstakel door ze voor je muren neer te zetten dat is veel slimmer.

 7. rubendolly hoezo zou je je gebouwen voor de muren neer zetten dat is egenlijk best dom

Reacties zijn gesloten.