Infernotoren

Infernotoren - Clash of clansDe infernotoren schiet een mystieke vlam af die sterker wordt naarmate hij op zijn doelwit gericht blijft. De infernotoren valt zowel grondtroepen als luchttroepen aan. De infernotoren draait op duister elixir.

De Infernotoren heeft in de update van 5 december 2013 de mogelijkheid gekregen om meerdere doelwitten aan te vallen.

In de modus voor meerdere doelwitten lanceer je een spervuur naar meerdere troepen (5) tegelijk, maar in deze modus worden de vlammen niet opgeladen. Troepen die worden beschoten door de infernotoren kunnen niet meer worden genezen. Gebruik de modus voor meerdere doelen om te voorkomen dat vijanden elkaar genezen.

Je kunt op elk moment wisselen tussen de klassieke modus en die voor meerdere doelwitten.

Een infernotoren kost 5.000.000 goud om neer te zetten.

Aantal infernotorens bij een Stadhuis level
Stadhuis level 1 – 0 infernotorens
Stadhuis level 2 – 0 infernotorens
Stadhuis level 3 – 0 infernotorens
Stadhuis level 4 – 0 infernotorens
Stadhuis level 5 – 0 infernotorens
Stadhuis level 6 – 0 infernotorens
Stadhuis level 7 – 0 infernotorens
Stadhuis level 8 – 0 infernotorens
Stadhuis level 9 – 0 infernotorens
Stadhuis level 10 – 2 infernotorens
Stadhuis level 11 – 2 infernotorens

Hoeveel goud kost het om een infernotoren te upgraden? En hoelang duurt de upgrade?
Infernotoren level 1: 5.000.000 goud, 7 dagen
Infernotoren level 2: 6.500.000 goud, 10 dagen
Infernotoren level 3: 8.000.000 goud, 14 dagen
Infernotoren level 4: 10.000.000 goud, 14 dagen

Welk level Stadhuis heb je nodig voor de verschillende levels van een Infernotoren?
Infernotoren level 1: Stadhuis level 10
Infernotoren level 2: Stadhuis level 10
Infernotoren level 3: Stadhuis level 10
Infernotoren level 4: Stadhuis level 11

40 antwoorden op “Infernotoren”

 1. Info toegevoegd, level 3 infernotoren kost 8 miljoen goud. Ze hebben de level 2 Infernotoren goedkoper gemaakt, deze is “nog maar” 6,5 miljoen goud.

 2. Hoi,

  Weet iemand hoeveel duister elixer het kost om een infernotoren te herladen?

  MVG,
  Koen

 3. Beste Koen,

  De herlaadkosten van de Infernotoren verschilt per level:

  Level 1: 500 Duistere Elixir.
  Level 2: 600 Duistere Elixir.
  Level 3: 700 Duistere Elixir.

  Mvg, Yosnoopy

 4. Valt wel mee, al die kosten…
  Ik ben zelf niet zo’n grote fan van Inferno-torens, ik ben al een paar keer tegen die dingen opgebotst in gevechten, maar een X-boog vind ik persoonlijk fijner…

  1. een X-Boog vind ik ook handiger en cooler ze kosten geen duistere elixer om te herladen en ze schieten super snel achter elkaar

 5. de infernotoren had toen hij toegevoegd werd alleen maar de enkel doelwit modus, de infernotoren was toegevoegd als tegengewicht voor de Golem.(toegevoegd in april 2013. hier meer informatie http://www.clashofclan.nl/duister-elixir-troepen/golem/)

  toen de Heks Clash of Clans betrad op 29 juli 2013 merkten de leden van Supercell algauw dat de heks veel te overpowerd was, maar zelfs als ze haar “nerften” was ze nog steeds veel te krachig.

  daarom voegde Supercell de modus Multi-doelwit toe voor de infernotoren, wat de balans in Clash of Clans weer terugbracht.

 6. Een heler kan andere ( land ) troepen genezen, als de troep die ze wil genezen word aangevallen door de infernotoren hebben helende effecten geen zin ( ook niet met heelspreuk ) vanwege de extreme hitte, kijk daar goed mee uit

  1. Ja, één grote cirkel is enkele modus. Honingraat is multiple modus.

 7. het is wel slim om de infernotoren ondanks de explosief hoge kosten snel te upgraden naar level 2, daar ziet hij er een stuk cooler uit en uitstraling is een van de belangrijkste punten van een basisverdediging omdat je als je een dorp zoekt (werkt niet bij wraakaanvallen), je de basis alleen oppervlakkig kan bekijken, en dan is een imponerende basis heel handig.

  mvg. NLForces

 8. He clash of clans holland,

  mag ik alsjeblieeeeeft in je clan, yosnoopy’s clan is vol, en zo wat iedereen op deze site zit erin! Vroeger was het dikke mik met ceetje en Th, maar die zitten ook in yosnoopy’s clan. Dus leef gewoon mee asjeblieft.

  mvg, DANGER

 9. ik zou ze op een doelwit zetten!
  dan werken ze heel goed tegen P.E.K.K.A.’s,barbarenkonig,boogschutterkoningin,draken,reuzen en zelfs golems en lava honden!
  dit is het enige verdedigingswerk dat dat kan!

 10. Niet het enige, hoor.

  Ik ben is aangevallen door 5 pekkas lvl 3 en draken lvl 3 en barbaren koning.2 pekkas en 2 draken hebben her overleefd.

 11. Met welke troepen kun je een infernotoren het beste aanvallen? En hoeveel heb je er van nodig om de toren te verslaan?

 12. Met welke troepen kun je een infernotoren het beste aanvallen? En hoeveel heb je er van nodig om de toren te verslaan? Kan iemand van Clash of Clans Holland hier op antwoorden graag?

 13. als hij op 1 doelwit staat met een grote groep barbaren of boogschutters of varkensruiters of zelfs gunstelingen.
  op 5 doelwitten met PEKKA of golems.

 14. Wij zoeken ook nog leden!
  ClanNaam:NL Family!Net Opgericht!
  Bedankt!

  Groeten het team!

 15. Maakt niet uit. Gewoon met zoveel mogelijk barbaren en boogjes. Ik heb er maar 2 gesloopt.1 van een gemmer die geen Duisterelixer tank had en ‘m niet kon herladen!

 16. Infernotorens zijn inderdaad genadeloos tegen de kleine grondtroepen. Ik zet hem zelf ook het liefst op meerdere doelwitten, maar als je in kampioen/meester zit, kan de stand voor een doelwit ook goed zijn om een gowipe tegen te gaan.

 17. Als ik sh 10 zou hebben, zette ik er 1 op meerdere troepen en 1 op enkel.

 18. Waarom, is alles zo met grote sprongen , opeens wordt het super duur en/of zijn de wachttijden enorm lang. Veel mensen spelen daarom dat spel helaas niet.
  Duurt lang met alles. helaas

  1. Het duurt inderdaad lang, maar als je niet altijd online kan zijn is dat ook weer een voordeel. Zo kan je alsnog verder komen.

 19. Dit had naar mijn mening eigenlijk alleen in brons divisie toegevoegd moeten worden, gezien ze dit graag in de game hebben willen.

 20. vorige bedoelde ik vooor matchmaking,
  Lege inferno torens herken je aan de kleur, zwart. Ook is het belangrijkere kenmerk om dit te zien dat de vlam bovenop de toren niet brand (kwn weg is)

  DAAN
  ergerts united

Reacties zijn gesloten.